Icopal

Vi är utbildade och licensierade att utföra entreprenader med Icopals produkter, till exempel Icopal tätskikt. Vi utför tätskiktssystem för både låglutande och branta tak samt för parkeringsdäck och terrasser.

Icopal – marknadsledare i 100 år

Icopal har levererat tätskikt i olika former i över 100 år och erbjuder i dag ett komplett sortiment av kvalificerade tätskiktsystem. Alla produkter utvecklas och tillverkas på Icopals anläggningar i Sverige.

Ytterligare information om Icopal AB och deras produkter hittar du på Icopals hemsida.

Icopal – marknadsledare i 100 år

Vi tummar aldrig på garantierna för Icopal
Icopals tillverkning är kvalitetssäkrad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001. Produkter från Icopal uppfyller kraven på Boverkets byggregler och genomgår kontroller på Statens Provningsanstalt.

Som kund till oss får du en 15 års garantiförsäkring på ditt nya Icopal tätskikt. Du får dessutom automatiskt ett års fritt underhåll av taket. Vi ansvarar för att utan kostnad återkomma med besiktning och därmed granska ditt Icopal tätskikt i sömmarna samt rensa upp takbrunnar och rännor under första året. En takläggning utförd av oss på Samuelssons Tak kan du känna dig trygg med.

Vi tar ansvaret, även i framtiden
Bestämmer du dig för ett Icopal tätskiktssystem får du också ett erbjudande som är svårt att tacka nej till, ett trygghetspaket med serviceavtal där det ingår årlig besiktning av ditt Icopal tätskikt där vi rensar upp och kontrollerar att taket fungerar. Till detta kan du även få ett utvidgat underhåll där vi bland annat utför vissa reparationsåtgärder.

Ett starkt argument för dig som fastighetsägare eller förvaltare som inte har tid eller kunskap att utföra de nödvändiga tätskiktskontrollerna. Kontakta oss så hjälper vi dig med vilken typ av Icopal tätskikt som är mest lämpligt för just ditt tak.

15 års garantiförsäkring på ditt nya Icopal tätskikt

Ett års fritt underhåll av ditt nya tak

Fördelaktigt trygghetspaket med årlig besiktning av ditt tak

Kontakta oss

11 + 9 =

Ägare: Joacim Samuelsson

Rådgivare/säljare: Tobias Eliasson