Service

Hur ofta går du upp för att kontrollera takets kondition? Ibland? En gång om året? Aldrig? Glöm det dåliga samvetet och låt en fackman besikta taket!
Vi fixar din takservice!

Kostnadsfri takbesiktning

Vi synar ditt tak i detalj.

Energiberäkning

Har du dyra uppvärmningskostnader kan det vara en god idé att tilläggsisolera taket.

Underhållsavtal

Vi erbjuder olika typer av underhållsavtal.

Fri takbesiktning

Vi synar ditt tak i detalj
Har du ett äldre tätskikt, oavsett fabrikat, slå oss en signal så kommer vi och synar ditt tak i detalj – kostnadsfritt! Vi ger sedan råd ang. service av tak, om du behöver ett nytt tätskikt eller om det behöver repareras.

Men det är inte alls säkert att du måste göra något de närmaste åren. Erbjudandet gäller villor, flerfamiljshus, kommersiella och offentliga fastigheter med låglutande tak.

Kostnadsfri takbesiktning
Vi erbjuder en gratis konditionsbesiktning av ert tak, där vi upprättar ett besiktningsprotokoll med ev. förslag till åtgärder. I denna ingår även en bedömning av takets kvarvarande livslängd. I samråd med dig gör vi sedan upp en underhållsplan och kan offerera ett årligt serviceavtal.

Energiberäkning
Har du dyra uppvärmningskostnader kan det vara en god idé att tilläggsisolera taket. Låt oss utföra en ”Energiberäkning” så ser man snabbt om denna lösning är intressant.

Underhållsavtal
Vi erbjuder olika typer av underhållsavtal som innebär att vi utför och tar ansvar för årliga besiktningar av tak, låt oss fixa din takservice. 

15 års garantiförsäkring på ditt nya Icopal tätskikt

Ett års fritt underhåll av ditt nya tak

Fördelaktigt trygghetspaket med årlig besiktning av ditt tak

Kontakta oss

2 + 9 =

Ägare: Joacim Samuelsson

Rådgivare/säljare: Tobias Eliasson