Våra tjänster

Vi utför kompletta takentreprenader – såväl nyproduktion som omtäckningar av tak till allt ifrån små garage till stora industribyggnader. Vår verksamhet omfattar såväl takläggning som takrenovering och besiktning av ditt tak.

Takläggning

Vi utför kompletta takentreprenader.

Besiktning av ditt tak

Har du ett äldre tätskikt, oavsett fabrikat, slå oss en signal så kommer vi och synar ditt tak i detalj – kostnadsfritt!

Samuelssons Tak AB

Samuelssons Tak ingår i Icopals rikstäckande nät av takentreprenörer
Ditt tak är den mest utsatta ytan på ditt hus. Samuelssons Tak ingår i Icopals rikstäckande nät av takentreprenörer och uppfyller därmed också grundkraven på professionella takmontörer och takmaterial som håller absolut högsta klass. Som vår kund får du en 15 års garantiförsäkring på ditt nya tätskikt från Icopal. Du får dessutom automatiskt ett års fritt underhåll av det nya taket.

Ditt tak är vårt ansvar
Vi tar på oss ansvaret att utan kostnad återkomma för att besiktiga ditt tak och granska tätskiktet i sömmarna samt rensa upp takbrunnar och rännor under första året. Allt för att ge dig ökad trygghet.

Tätskiktssystem för alla tak och Gröna tak
Vi kan erbjuda tätskiktssystem för både låglutande och branta tak, parkeringsdäck, terrasser samt så kallade Gröna tak. Gröna tak – tak med växtlighet av exempelvis gräs eller mossa – är inte bara vackra utan också ett extra miljövänligt alternativ.

Tilläggsisolering sparar energi
Har du dyra uppvärmningskostnader kan det vara en god idé att tilläggsisolera taket. Om du inte vet om ditt tak behöver en tilläggsisolering kan vi göra en energiberäkning på om just det är den bästa lösningen.

Vi utför totalentreprenader med alla ingående arbeten för ett komplett och fungerande tak, till exempel plåt- och träarbeten. Du kan även vända er till oss för fri rådgivning och konsultation ang. takisolering. Vi är experter på att hitta den optimala lösningen – både när det gäller ekonomi och livslängd – för just din fastighets tak.

15 års garantiförsäkring på ditt nya Icopal tätskikt

Ett års fritt underhåll av ditt nya tak

Fördelaktigt trygghetspaket med årlig besiktning av ditt tak

Kontakta oss

5 + 6 =

Ägare: Joacim Samuelsson

Rådgivare/säljare: Tobias Eliasson