Våra tjänster

Vi utför kompletta takentreprenader – såväl nyproduktion som omtäckningar av allt från små garage till stora industribyggnader. Vår verksamhet omfattar såväl takläggning som besiktning och tilläggsisolering.

Takläggning

Kompletta takentreprenader.

Besiktning

Kostnadsfri besiktning för längre varaktighet.

Tilläggsisolering

Slipp dyra energikostnader med bra isolering.

Ge ditt hem det bästa skyddet

Våra hus blir konstant utsatta för alla olika slags väder, vilket kan leda till flera skador som kan bli förödande för din byggnad. På Samuelssons Tak AB är det av vår yttersta vikt att vi erbjuder en högkvalitativ service och ett tätskiktssystem som passar alla typer av byggnader, stora som små.

Våra tjänster innefattar takläggning, där våra montörer uppfyller de högsta kraven i Sverige och använder sig av material med bästa kvalitet från Icopal med 15 års garantiförsäkring på ditt tätskikt. Utöver det, erbjuder vi även en kostnadsfri besiktning, årliga serviceavtal med gynnsamma villkor där vi kontinuerligt kontrollerar och underhåller ditt tätskikt, följt av skräddarsydda underhållsplaner där vi bedömer nuvarande skick och livslängd och ser till att du får den mest hållbara lösningen för dig.

För att förbättra energieffektiviteten och sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 25% kan vi även erbjuda en personlig bedömning kring energiberäkningar och om isolering av ditt tak med kvalitativa produkter från Rockwool kan vara en effektiv lösning för dig.

Kontakta oss idag för professionell rådgivning och för att diskutera dina behov och önskemål!

15 års garantiförsäkring på ditt nya Icopal tätskikt

Ett års fritt underhåll av ditt nya tak

Fördelaktigt trygghetspaket med årlig besiktning av ditt tak

Kontakta oss

11 + 11 =

Ägare: Joacim Samuelsson

Rådgivare/säljare: Tobias Eliasson