Tilläggsisolering

En effektiv tilläggsisolering kan komma att minska dina uppvärmningskostnader avsevärt, vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att göra din fastighet mer energieffektiv.

Gör din fastighet mer energieffektiv

Värmen i ett hus vill alltid stiga uppåt vilket leder till att värmen på takets insida skjuter i höjden som i sin tur påverkar värmeförlusten avsevärt, därför bör fokus på isolering av huset ligga främst på taket.

Vi tar hand om hela processen och alla nödvändiga arbeten för att säkerställa ett komplett och välisolerat tak. Våra tjänster inkluderar plåt- och träarbeten samt professionell konsultation och rådgivning gällande isolering. Vid tilläggsisolering är det en viktig del i processen att konstruktionen är ordentligt strukturerad och att alla delar utförs enligt planerna och som experter inom området strävar vi alltid efter att hitta den optimala lösningen för ditt tak.

En tilläggsisolering av taket kan vara det bästa alternativet för dig som vill bli mer effektiv med energiförbrukningen och slippa dyra kostnader för uppvärmningen, en sådan isolering kan således potentiellt sänka dina energikostnader med upp till 25%.

-Med fokus på både finansiering, livslängd och energiförbrukning.

15 års garantiförsäkring på ditt nya Icopal tätskikt

Ett års fritt underhåll 

Fördelaktigt trygghetspaket med årlig besiktning

På Samuelsson Tak AB erbjuder vi expertrådgivning inom takisolering, samt utför energiberäkningar. Om du är osäker på om ditt hem behöver isoleras, så utför vi en energiberäkning för att snabbt avgöra om den här lösningen är kostnadseffektiv för dig.

Kontakta oss redan idag för gratis rådgivning och låt oss tillsammans påverka miljön och plånboken positivt genom att minska energiförbrukningen med effektiv tilläggsisolering!

samuelssons-tak-omoss

Dags att snacka tak?

Ge ditt hem lite kärlek – hör av dig och snacka drömtak idag!

5 + 14 =

Ägare: Joacim Samuelsson

Rådgivare/säljare: Tobias Eliasson

Rådgivare/säljare: Dennis Tagesson