Takbesiktning

Efter en kostnadsfri besiktning, erbjuder vi skräddarsydda underhållsplaner och årliga serviceavtal för bästa möjliga trygghet och kvalitet.

 Besikta taket för en längre
livslängd 

På Samuelssons Tak AB vill vi erbjuda dig den bästa möjliga servicen och tryggheten för ditt hem. Våra tak är det absolut största och inte minst viktigaste skyddet vi har mot ruggigt väder och blir kraftigt utsatta dagligen.

Därför är det viktigt att vi i förebyggande syfte hittar eventuella brister och annat som påverkar varaktigheten. Vi erbjuder en kostnadsfri besiktning av skicket på ditt låglutande tak, där vi noggrant utvärderar och upprättar ett besiktningsprotokoll med eventuella förslag till åtgärder oavsett ålder och fabrikat på ditt tätskikt. Vi bedömer kvarvarande livslängd för att säkerställa att du får den mest slitstarka och hållbara lösningen för just din byggnad.

Efter besiktningen erbjuder vi rådgivning angående service av ert tak, om du behöver ett nytt eller om en renovering är tillräcklig.

Tills sist slår vi våra kloka huvuden ihop och utformar en skräddarsydd underhållsplan som passar dina behov och förväntningar. Vi kan även teckna ett årligt serviceavtal med fördelaktiga villkor, där vi tar fullt ansvar för att löpande kontrollera och underhålla ditt tak. 

15 års garantiförsäkring på ditt nya Icopal tätskikt

Ett års fritt underhåll

Fördelaktigt trygghetspaket med årlig besiktning

Under det första året av serviceavtalet återkommer vi utan extra kostnad för en ombesiktning. Då granskar vi tätskiktet i sömmarna samt rensar upp takbrunnar och rännor. Det görs för att säkerställa att ditt tak är i bästa möjliga skick och för att ge dig den trygga säkerheten du förtjänar.

Kontakta oss idag för att boka din kostnadsfria besiktning så att vi kan hitta den perfekta lösningen för dig som ger både trygghet och långvarig kvalitet.

samuelssons-tak-service

Dags att snacka tak?

Ge ditt hem lite kärlek – hör av dig och snacka drömtak idag!

15 + 9 =

Ägare: Joacim Samuelsson

Rådgivare/säljare: Tobias Eliasson

Rådgivare/säljare: Dennis Tagesson