Takläggning

Vi erbjuder tätskiktssystem för alla typer av byggnader, 15 års garanti på Icopal-tätskikt och 1 års kostnadsfritt underhåll.

Välj en hållbar lösning

för ditt tak

Våra hem blir ständigt utsatta för regn, snö och vind och blir således testade dagligen då otätheter och andra brister kan uppkomma vilket i sin tur kan leda till omfattande fuktskador.

Det är då det extra viktigt att ditt tak läggs med exceptionell kvalitet och omsorg. På Samuelssons Tak AB erbjuder vi tätskiktssystem för alla typer av takläggning oavsett om du har en liten privatbostad eller en större kommersiell byggnad, från låglutande och branta tak till parkeringsdäck, terrasser och gröna alternativ. Våra gröna tak är inte bara visuellt tilltalande utan också ett miljövänligt alternativ som till följd bidrar till en mer hållbar framtid.

Vi ingår i Icopals nätverk av entreprenörer i Sverige, vilket innebär att vi uppfyller de högsta kraven på såväl montörer som materialet vi använder. Det krävs noggrannhet och enastående precision för att utföra en takläggning korrekt, sämre takläggningar leder ofta till extraarbete som inte bara är tidskrävande men också svider i plånboken och kan ge tråkiga konsekvenser för resterande delar av huset.

 

15 års garantiförsäkring på ditt nya Icopal tätskikt

Ett års fritt underhåll

Fördelaktigt trygghetspaket med årlig besiktning

Som kund hos oss kan du vara säker på att din takläggning utförs av experter med material av högsta kvalitet och vi erbjuder 15 års garanti på ditt nya Icopal-tätskikt. Förutom en garantiförsäkring ingår även en kostnadsfri underhållsperiod på 1 år av det nya taket för att ge dig ytterligare en trygghet som kund hos oss.

Kontakta oss idag för att diskutera det du söker så att vi kan skräddarsy en detaljerad lösning för dig.

samuelssons-tak-icopal

Dags att snacka tak?

Ge ditt hem lite kärlek – hör av dig och snacka drömtak idag!

13 + 14 =

Ägare: Joacim Samuelsson

Rådgivare/säljare: Tobias Eliasson

Rådgivare/säljare: Dennis Tagesson